Taloudenhoitaja


Täällä kirjurina ja Röllin virallisena taloudenhoitajana toimii 24-vuotias forssalainen, kantaa ihmisten keskuudessa nimeä Jonna. Asumme kerrostalokolmiossa avomieheni kanssa, ja arkea vauhdittaa Röllin lisäksi 3 kania sekä 3 käärmettä ja 3 liskoa.

Oma koira - aika monen haave pienestä asti, niin myös minunkin. Pienempänä itselläni oli paha astma ja olin allerginen lähes kaikille karvaisille eläimille: koirille, kissoille, hevosille, jyrsijöille jne. ja usein kuulteni puhuttiin, etten ikinä pystyisi ottamaan omaa koiraa. Silloin sain koirista jo puolessa tunnissa pahoja allergiaoireta. Sitkeästi tuli silti kaikenlaisten eläinten parissa pyörittyä ja allergiakin alkoi pikku hiljaa lieventyä. Nykyisin oireita aiheuttaa enää jyrsijät ja hevoset.

Nyt kun vihdoin on oma koira, tulee sen pään menoksi jo etukäteen suunniteltua kaikenlaista. Siltikään en pety vaikkei mitään kummallisempaa harrastusta saataisi, kyllä Röllissä on paljon aktiviteettia jo ihan löhö- ja lenkkikaverinakin. Paljon olen tehnyt virheitä jo tämän puolentoista vuoden aikana, mutta kaikesta ollaan opittu ja suunta on koko ajan parempaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä