perjantai 1. heinäkuuta 2016 | 13.45

Kahlaajapoika

Käytiin tuossa vähän matkan päässä lammella kahlailemassa. Siellä on hirmu hyvä koirien uittopaikka, siisti ja todella hyvä pohja kun on hiekkaa eikä kivikkoa tai mutaa. Rölli ei oo ikinä uinut, se laittaa aina stopin siinä kohtaa kun meinaa tassut irrota pohjasta :D Nytkin kovasti yriteltiin houkutella, mutta ei namit eikä kepit/kävytkään ollut riittäviä houkuttelemaan uimaan asti.
Kuulin, että joillain on koira alkanut nauttimaan uimisesta, kun sen kanssa on kerran tai pari käynyt koirauimalassa uittajan kanssa. Kun on oppinut oikean tyylin ja sen, ettei se tassujen irtoaminen pohjasta olekaan niin vaarallista. Ajattelin tuossa syksymmällä ainakin kerran käydä Röllin kanssa Hyvinkäällä, katsotaan mitä poitsu meinaa. Tästä kaipaisin kokemuksia, jos jollain on ollut koira joka ei ole uimaan uskaltautunut ja se on jotenkin siitä saatu tykkäämään. Eihän se välttämätöntä ole, mutta hyvää liikuntaa.

Oli hauskaa katsella, kuinka Rölli tuli lammesta vettä valuvana. Se istahti rannalle ja vesi valui loristen sen turkista. Rölli katsahti alas sen näköisenä jotta mistä ihmeestä tuota vettä oikein tulee. Ravistelun lisäksi hiekkaisella rannalla oli mahdottoman ihana kieriskellä aina heti vedestä tultua.

Kovin oli vakavana :D
Kotona nameilla täytetty pahvirulla kahlausreissun jälkeen

2 kommenttia:

  1. Mun vanhempi koira on juurikin tuommoinen, joka ei uinut järvessä ennen kuin kävi muutaman kerran koirauimalassa. Koirauimalassa se innostui uimisesta niin kovin, ettei edes herkut maistunut (muuten sitä palkataan treeneissä enimmäkseen herkuilla) vaan halusi vaan hakea uimalla palloa (mitä ei kuivalla maalla tehnyt). Muutama kerta kun tuolla käytiin, niin alkoi Nalle uimaan järvessäkin. Ei se tosin sielläkään kauheasti ui, mutta kuumina päivinä tulee viereen ja sitten kun käskee, että käyppä uimassa, niin heittää pienen lenkin. Harmi vaan kun muutettiin noiden koirauimalakäyntien jälkeen ja täällä suunnalla ei koirauimalaa olekaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kun jaat tämän kokemuksen :) Meilläkin on lähimpään koirauimalaan matkaa yli 70km suuntaansa, mutta kyllä sinne mielellään ajaa jos sen avulla saisi koiran tajuamaan, ettei se tassujen irtoaminen pohjasta ole niin paha asia ;)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä