tiistai 9. kesäkuuta 2015 | 14.59

Pieni väsynyt lapinkoira


"Minä poika roiskin lammikossa loiskin
hiukan malttakaa, tulen kohta poiskin"

Tänään nautittiin aurinkoisesta ja kauniista ilmasta lähes koko päivä appiukon luona. Siellä meillä on mahdollisuus hyödyntää mukavan suurta aidattua takapihaa Röllin kanssa. Appiukko osti sitten Röllille sinne lasten uima-altaan, jota päästiin tänään testailemaan. Kovasti se oli ensin pelottava, mutta kerran kun sinne uskalsi mennä, ei koiraa meinannut saada sieltä enää pois.


Pakko myöntää, että olin kovin yllättynyt siitä, kuinka nopeasti Rölli uskalsi altaan reunan yli hypätä. Yleensä kun poitsu osaa olla hieman varautunut ja miettii miljoonannen kerran, ennen kuin uskaltaa jotain uutta tehdä. Vesiallas oli kuitenkin heti alusta saakka ihan lempparijuttu, palloleikitkin jäi kakkoseksi. Aina vedessä läträilyn jälkeen olikin sitten hirmuisen kiva mennä pihan roskasimpaan paikkaan kuusen alle kieriskelemään, vedessähän saattoi vaikka tulla puhtaaksi ;)


Oli kyllä koirallekin erittäin väsyttävä reissu, on nukkunut lähes koko ajan siitä saakka kun kotiin päästiin noin kuuden aikaan. Nyt on siis ainakin yksi kesän viilennystapa taattu, saas nähdä mitä Rölli meinaa kun vähän nostetaan vedenpintaa ensi kerralla :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä