tiistai 30. kesäkuuta 2015 | 4.29

Koiratäyteinen viikonloppu

Röllin giardiatestin tulos oli negatiivinen ja vatsa on jo lähes kuukauden toiminut taas normaalisti. Ehkä kohta jo uskaltaa huokaista, että siitä mahaongelmasta päästiin. Tämähän tarkoitti sitä, että nyt uskalletaan taas jo liikkua pentutreeneissä, mätsäreissä ja koirakavereiden luona, jee!

Perjantaina käytiin Nummella leikkimässä hieman cockeri Lunan kanssa ja eilen käytiin tutustumassa eurasierpentu Yodaan. Rölli tykkäis kovasti riehua muiden koirien kanssa, mutta tuppaa olemaan hieman liian raju liikkeissään ja äänenkäytössään. Yoda osasi sentään pistää hieman hanttiinkin ja irvisti aina välillä kun Rölli veti liian yli riehumisensa ja Rölli ottikin aina hetkeksi hieman etäisyyttä. Josko se siitä rauhottuisi nyt kun päästään taas enemmän näkemään toisia koiria, kyllähän sen ymmärtää että on innoissaan kun 2 kuukauteen ei olla oikein missään kontaktissa oltu toisten kanssa.

Luna & Rölli, kuva (c) Hanna Rautanen
Aina välillä piti vähän vilauttaa hampaita, kun Rölli alkoi liikaa riehumaan :D

Kunnon hajuraolla varustettu yhteiskuva
On se vaan mun pieni säihkysilmä <3 

Sunnuntai kului rattoisasti Hämeenlinnassa mätsäreissä, onneksi hyvä sää suosi ja oli aurinkoista ja lämmintä. Röllillä on tapana haukkua kaikki koirat ensimmäiset 10-15 minuuttia, sitten se alkaa jo hieman rauhoittua ja niin kävi nytkin. Laura esitti Röllin, kiitos kovasti hänelle :) Harmittaa vaan vietävästi, että ekaa kertaa kehään mennessä kehän laidalla makaillut tanskandoggi syöksähti Rölliä kohti niin, että Rölli säikähti oikein kunnolla. Sinisten kehään Rölli ei meinannut millään uskaltaa tulla, näki että se oikeasti pelkäsi. Tuloksena pentujen sin-, mutta oli taas oikein hyvää harjoitusta muuten.

Kuva (c) Ville Kurki
On se jo niin komea <3 Kuva (c) Ville Kurki
Kuva (c) Ville Kurki
Laura se vaan saa Röllin kulkemaan niin nätisti :D Kuva (c) Ville Kurki
Kuva (c) Ville Kurki
Tänään ois kuuden aikaan pentutreenit. Nyt toivotaan ettei ala satamaan, perjantain treenit jäi jo välistä sään takia.

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että saitte mahavaivan selätettyä :)
    Ja Rölli on kyllä rakenteeltaan tosi nätti, ei voi muuta sanoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä on ihanaa, että päästään taas harrastelemaan ja tapaamaan toisia koiria, oli niin tylsää olla ihan "eristyksissä" muista :/
      Pieneksihän Rölli kooltaan jää, painoa noin 14-15kg tällä hetkellä, mutta rakenteesta tykkään kyllä itekin :)

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä