maanantai 15. kesäkuuta 2015 | 5.46

Vesi- ja palloleikkejä sekä kirpparimeininkiä!

Nyt näin kesällä tulee vietettyä mahdollisimman paljon aikaa appiukon luona, kun on turvallinen vaihtoehto pitää Rölliä vapaana. Ehdottomasti parasta (sallittua) puuhaa Röllin mielestä on palloleikit ja uima-altaassa kahlaaminen (jos ei-sallitut asiat lasketaan mukaan, parasta on kuoppien kaivaminen). Tässä siis yhdeltä päivältä parhaita kuvia vesi- ja palloleikeistä.

"Rrrr.. Kohta saa vaahtera kyytiä.."




"Parasta kesässä: vesileikit..

 ..ja pallot!"



Eilen olin Hämeenlinnassa Koirafestareilla myymässä Röllin vanhoja tavaroita ja onneksi noin puolet tavaroista löysikin itselleen uuden kodin. Tulihan sitä sitten itsekin ostettua Röllille hieman uutta, kun mukaan tarttui Hurtan viilennysmantteli 5 eurolla, Rukan turkoosi panta 5 eurolla, köysilelu eurolla ja eräänlainen aktivointilelu 2 eurolla. Omia myytäviä jäi vielä aika paljon, lähinnä valjaita, mantteleita ja hihnoja + kevythäkki, joista tulee kuvia tuonne myyntiosioon.




2 kommenttia:

  1. Mä en tiedä, ootko jo kokeillut, mutta ite oon saanunomani pois jaloista facen kirppiksillä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu siellä on joitakin ollutkin myynnissä, pitäs laittaa taas :) Tuolla kirppiksellä oli hyvä myydä, ihmiset tekee helpommin heräteostoksia noin paikan päällä kuin netissä :D

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä