keskiviikko 15. heinäkuuta 2015 | 9.39

Haubox-paketti

Tilasin uteliaisuuttani Haubox-paketin Röllille. Paketin koko on "Juuri sopiva (9-20kg)". Tänään tuli tekstari, että paketti on noudettavissa Siwasta ja pitihän se sitten heti noutaa!



"Joko avataan..?"
Hauboxissa oli päällä pieni tervehdys/infolappu, sisällä oli myös lähetyslista mukana olleista tuotteista. 

"Joko nyt saa ottaa?"
Hauboxin sisältö oli tällä kertaa seuraavanlainen: Trixien rapiseva muoviluu sekä matkajuomapullo ja herkkutikut, Planet Pet Societyn grillikanafileet ja training stick, Good Boyn kierreluut ja Green and Wildsin keksinameja. 

Paketin koko sisältö

Rölli on kovin tyytyväinen, kunhan kuvaaminen loppuu ja avataan herkkupussi!
Sisällöltään meille ihan hyödyllinen, matkajuomapullo meidän on pitänyt ostaa jo pidempään kun edellinen meni rikki. Herkkuja nyt kuluu aina, tosin nuo keksit ei Röllille pahemmin maistunut, se vaan syljeskeli niitä ja heitteli pitkin lattioita :D Training Stickiä oon miettinyt monesti, että miten mahtaisi tuon kanssa toimia. Itse asiassa Rölli ainakin tykkäsi mausta ja ajattelinkin tuota ainakin lenkillä kantaa mukana. On kuitenkin sopivan pieni taskuun.
Ainoa miinus paketista on tuolle lelulle, mielestäni suhteellisen pieni tuolle 9-20kg kokohaarukalle. 
Ensi kuussa meidän on jätettävä boksi välistä, ihan jo rahatilanteen takia. Mutta katsotaan taas ehkä uutta boksia, kun rahatilanne on taas parempi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä