tiistai 21. heinäkuuta 2015 | 10.22

Koirakontakteja ja pakastimen aarteita

Nyt on ainakin ollut koirakontakteja paljon viime päivien aikana! :) Perjantaina oltiin taas pentutreeneissä, jossa pääsi rallittelemaan metsässä ja pellolla koirakavereiden kanssa. Kentällä treenien lopulla kunnon sadekuuro yllätti ja aika märän koiran kanssa tultiin kotiin :D Kivasti meni silti treenit, Röllin kanssa on vaan aina vähän vaikea koittaa löytää sellainen herkku, mikä sattuisi sitten juuri sinä päivänä olla niin herkullinen, että Rölli oikeasti sen eteen viitsisi jotain tehdä.. Treenien jälkeen käytiin vielä porukoillani, jossa pääsi vielä hieman riekkumaan kahden pikkukoiran kanssa (lue: Rölli yrittää saada koirat jahtaamaan sitä ja lopputuloksena juoksee yksin ympäri pihaa).

Sunnuntaina oltiin Humppilassa mätsäreissä. Ensimmäisen kerran kehässä oli taas ongelmana väärät namit. Kuivattu kana ei kiinnostanutkaan sinä päivänä tippaakaan ja kehässä perseiltiinkin oikein kunnolla ja saatiin sininen nauha. Onneksi autossa oli kuivattua kalaa, joka olikin sitten sunnuntaipäivän hitti, ja sinisten kehässä Rölli menikin jo varsin mallikkaasti, mutta tiputtiin kehästä eli sin-.

Eilen haettiin peuransorkkia herkuksi sekä mejä-treeneihin ja Rölli pääsi samalla reilu tunniksi painiskelemaan Myyn (basset hound) kanssa. Pihan laidalla olleet lampaat pelotti, mutta ei niin paljon kuin aikasemmalla kerralla lopputalvesta kun oltiin siellä Röllin kanssa. Tällä kertaa Rölli uskalsi jopa käydä lammasta haistamassa kun itse olin vieressä. Käytiin vielä ilta/yöuinnilla, tosin Rölli tyytyi kahlailemaan/loikkimaan matalikossa (ja kierimään sen jälkeen hiekassa oikein kunnolla).

Peuransorkkia
Ruostejärvellä kahlailemassa
Tyytyväinen, märkä ja erittäin hiekkainen koira :D
Uni tuli hyvin nopeasti kun päästiin kotiin :3
Tänään aamulenkillä törmättiin naapurin sekarotuiseen (collie-saksanpaimenkoira) ja hetken aikaa painiskelivat nurmikolla. Tosin Rölli taisi olla sitä mieltä, että pennun naskalihampaat ei tunnu kivalta kuonossa :D 


Rölli sai tuntea miltä naskalihampaat tuntuu :D

Myöhemmin Mia tuli koiransa Haaveen kanssa hakemaan osan peuransorkista ja samalla mentiin sitten koirapuistoon noin tunniksi. Tosin sen verran lämmin oli, että ei ihan mahottomasti Rölli jaksanutkaan riehua, enemmän tutkiskeli paikkoja ja kaiveli kuoppia.










Koirapuistoilun jäljiltä erittäin väsynyt mutta tyytyväisen oloinen poika <3 
Kotona tuli otettua vielä operaatioksi pienentää pakkasessa lojunut 2,5kg:n karitsanihrakasa. On tullut vähän heikosti annettua siitä Röllille, kun palasten irroittelu on ollut niin vaivalloista. Eihän siihen tarvittu kuin hetken sulaminen huoneen lämmössä ja vasara. Nyt pussittelin palasia pienempiin pusseihin, joista on helppo laittaa koiralle ruuan sekaan tai antaa herkuksi pala. 


Löytyipä seasta yksi luukin jonka Rölli saa iltapalaksi tänään :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä