keskiviikko 8. heinäkuuta 2015 | 9.51

Epäonninen pikku termiitti

Juuri kun päästiin vatsavaivoista, niin taas lisää vaivoja. Sunnuntaina oltiin appiukon luona grillailemassa ja paistamassa muurinpohjalettuja, ja siellä ollessa taisi Rölli saada silmäänsä jotain. Maanantaina huomasin, että silmä punoitti ja rähmi hieman, eilen se vuosi jo enemmän ja Rölli selkeästi sitä siristi.

Tänään käytiin eläinlääkärissä, kummatkin silmät värjättiin, mutta onneksi silmässä ei näkynyt haavoja. Siispä saatiin Oftan Dexa-Chlora -tipat, anostuksena 3-4 kertaa päivässä. Toinenkin silmä punoitti aavistuksen, ja jos se alkaa oireilla enemmän, myös siihen aletaan laittaa tippoja. Viikon päästä on kontrolli. Rölli ei ollut eläinlääkärireissun tarpeellisuudesta samaa mieltä, ja heti kotiin päästyämme koira menikin mököttämään parvekkeelle.


Äsken yritin yksin laittaa Röllille tippoja, ja eihän siitä tullut yhtikäs mitään. Se meni nurkkaan istumaan, ja heti jos koitin saada sen päätä kääntymään itseeni päin, laski Rölli päänsä nurkkaan lattian suuntaan eikä hievahtanutkaan. Sai silti pari namia vaikkei tippoja silmiin asti saatukaan. Täytyy yrittää uudemman kerran, heti kun saan miehen avuksi.


Rölli tuppaa lelujen kanssa olemaan muuten oikea termiitti. Sillä on muutama muovinen/kuminen lelu, jotka kestävät sen käytössä, mutta kaikki pehmot ym. Toin eräs päivä kauppareissulta kaksi Angry Birds -pehmoa, jotka oli Röllin mielestä kovin mielenkiitoisia, mutta niidenkin elämänkaari kesti meillä noin kaksi minuuttia :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä