sunnuntai 26. heinäkuuta 2015 | 23.00

Hirmu ylpeä omistaja!

Perjantain pentutreenit meni taas niin mallikkaasti, tokikin harjoiteltiin asiaa joka meillä jo osataan :p Röllin kanssa olen nyt melko paljon vahvistanut "koske"-sanaa, näytän kämmentä ja koiran on määrä kuonollaan koskea kättä. Osaa jo lenkillä tosi hyvin tämän, kotona vielä paremmin. Osaa hypätä koskeakseen kuonolla, mikäli käsi korkeammalla, lisäksi hyppii eri tasoille ym. onnistuakseen koskemisessa. Loistava poika ^_^

Väsynyt pentutreeniläinen
 Ostettiin Röllille Tokmannilta pelastusliivit. Lähinnä kun halvalla olivat ja saattaa käyttöä olla, jos Rölli joskus saadaan uimaan asti. En tiedä mahtoiko Rölli olla samaa mieltä liivien väristä, mutta kun valinnanvaraa ei ollut niin minkäs teet.. Ainakin näkyy kauas ;)

"Onko pakko...?"

Noilla liiveillä ei paljoa hintaa ollut, 14,90e olivat normaalisti, mutta koska olivat tarjouksessa -20%, jäi hinnaksi hieman alle 12e. Röllille tuli ostettua myöskin uusi lelu, niitä harvemmin nykyisin tulee ostettua kun eivät tuppaa kestämään edes viittä minuuttia. Tämä Mustista ja Mirristä ostettu vesilelu on kuitenkin yllättävän kestävää muovia ja ja on jo pari päivää kestänyt Röllin kovakouraisen kohtelun. Hintaakaan ei ollut kuin 4,90e.



Tänään lähdettiin jälleen mätsäreihin Somerolle, ihan harjoitusmielessä, ainoana tavoitteenamme oli että menisi paremmin kuin viime viikonlopun mätsäreissä Humppilassa. Heti mätsäripaikalla huomattiin miehen kanssa, että hei, Röllihän haukkuu paljon vähemmän kuin viime kerralla! Kyllähän sitä vieläkin piti haukkua, varsinkin jos joku muu haukkui, mutta huomattavasti rauhallisemmin Rölli oli, ei mennyt niin ylikierroksille kuin ennen. Ensimmäisessä kehässä Rölli antoi hienosti tuomarin katsoa hampaat ja kopeloida läpi, liikkuminen ei ollutkaan sitten niin ihanteellinen kun kehän reunasta löytyi ruohomätäs jossa oli ilmeisesti äärimmäisen hyvät hajut. Tuomari pyysikin meitä liikkumaan vielä toisen kerran kehän päästä päähän ja se menikin jo paremmin.

Yllätykseksi saatiin punainen nauha! Punaisten kehässä olin pakahtua ylpeydestä, kun Rölli jaksoi niin pitkään seistä hienosti aloillaan. Liikkuminenkin oli ihan kiitettävää, toki parannettavaa meillä on edelleen paljon. Lopulta sijoituttiin isojen pentujen pun3! :)

Mun hieno hieno termiitti <3
Toi eteismatolta vaikuttava pikkumatto on täydellinen meidän olohuoneen portin luo!
Meillä kun on olohuoneessa kymmenkunta terraariota, eli kyllä tää aika viidakko on ;) 

Illan päätteeksi lähdettiin vielä kaverini Marin ja eurasier Yodan kanssa lenkille ja koirapuistoon. Rölli on vaan leikeissään niin raju, ettei Yoda vieläkään oikein lämmennyt Röllille. Pari kertaa se kyllä meinasi jo lähteä pieneen jahtileikkiin, mutta sitten taas iski arkuus ja Yoda majoittui penkin alle turvaan :p



Kotona yhdessä vaiheessa Rölli oli yksin olohuoneessa ja kuulin viereiseen huoneeseen, että nyt se tekee siellä jotain pahojaan. Siellähän se koira makasi lattialla pumpulien keskellä. Vissiin tuo sen oma tyyny oli kovin rajuksi käynyt, kun se oli pitänyt suolestaa :D

"Ole tyytyväinen, että olen hengissä! Se räjähti mun päälle!"


4 kommenttia:

  1. Onnea hyvästä mätsärisijoituksesta ja ennenkaikkea onnistumisista sekä pentutreeneissä että mätsäripäivänä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) kyllä tosta sijotuksesta oli jo pakko olla ylpeä, kun Röllin pinna on niin lyhyt :p

      Poista
  2. Saisko pyytää jotain tavisfonttia näihin teksteihin käytettäväksi? :) Kauno on kyllä nättiä, mutta sitä on hitaampi lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos palautteesta ^_^ fontti on menossa vaihtoon, oon todennut itekin tän hieman hankalaksi fontiksi :/

      Poista

Malli: Simple Grey Variant © Koodikielellä